Missie en visie van Communicatie-expert

Diana Stroeven is NIMA Communicatie en marketing specialist. Oprichter van communicatie-expert

 

Mijn naam is Diana Stroeven , oprichter en eigenaar van Communicatie-expert.

Communicatie-expert helpt mensen met communicatie een positieve bijdrage te leveren om Nederland - en daarmee de wereld - een stukje mooier te maken. Hoe ? Positieve impact maken met communicatie en marketing gebaseerd op mijn persoonlijke visie:

 

Communicatie op X 

Communicatie expert is actief op X - voorheen Twitter - en schrijft geregeld een  communicatie blog over actuele onderwerpen over communicatie, onderwijs, positiviteit en win-win.

Hoe maakt u het positieve verschil? Alfabet  begint bij X
 

Marketing en communicatie vakgebieden, advies, consultancy of maatwerk masterclass Communicatie en ICT bedrijfsproces. Kwaliteit van communicatie in de zorg. Communicatie en kwaliteit. Interne communicatie. Kansrijke ideeën en marketing concepten. Onderwijs en jeugdzorg | Boek Schoolveteraan. Rendement op geld. Wél belasting betalen, maak er win-win van. Leesplezier en  communicatie blog  linken. Haagse geldvissers blog. Bestuurscultuur blog. Spaarfabeltjes blog. Hoera, kwalitatieve inzichten blog. Jeugdzorg ziet kansen. Post GBLT. Vaderdag en diversiteit. Corona humor. Goed nieuws in de zorg blog.  Ontzorgen burger communicatie blog. Werkethiek Nederland. Voordelen schatkist. Sint blog. Aflossingsblij blog. Mijlpaal boek Schoolveteraan. Win-win inwoners limiet. Positief resultaat. Gamechanger levensvreugde. Geluk en welzijn als verdienmodel. Gunfactor. Crisis op onze menukaart blog. Promotie tot bovendaan. Geweldig faciliteren. Recht op burgerliefde. Goed overheidschap blog. Thuisleerlingbudget. Schoolveteraan Podcast. Complimenten formulier blog.

NIMA Communication Senior Professional. Deze persoonstitel ligt momenteel voor bij NIMA .voor. Communicatie maakt  het positieve verschil.  Communicatie-expert heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie.

NIMA Marketing Senior Professional, deze persoonstitel ligt  momenteel voor bij NIMA . Passie voor het marketing vak.

NIMA Digital Senior Professional, deze persoonstitel ligt bij NIMA , instituut voor marketing voor. Communicatie-expert heeft haar vak gebied marketing en communicatie aan de wieg gestaan van de digitalisering van haar vak gebied. En vooral ook de enorme kansen die digitalisering het communicatie en marketing vak heeft gebracht. Prachtig om te ervaren en te zien.

Nima register marketeer, ook deze marketing titel ligt bij NIMA voor. Marketing is kansen zien, marketing is wereldwijd toepasbaar en grenzeloos.

Ontstaan missie van Communicatie-expert

Vanwege een chronisch ziek kind belandde mijn gezin in een Survival genaamd niet Passend Onderwijs. Vol verbazing heb ik met mijn NIMA marketing en communicatie expertise ervaren hoe angst en/of verantwoordelijkheidsgevoel richting leerplicht en onderwijsinspectie, zwaarder woog dan het welzijn van mijn kind,. Ja zelfs mijn hele gezin. De 'wij maken ons zorgen' mindset en de woorden 'niet' en 'moet' communiceerde nogal stroef met onze positieve houding. En onze vraag wat er nodig was om ons kind wel te helpen bleef jaren onbeantwoord. Communicatie ! Het maakte van mijn kind een Schoolveteraan. Onacceptabel.

Aanleiding voor deze ouder om het boek Schoolveteraan te schrijven. Het maakte deze moeder 'ineens' auteur  en uitgever

Via Twitter laat Communicatie-expert zien dat het positiever en anders kan. Hier liggen kansen om dit simpel en effectief positief om te buigen naar wel win-win voor de maatschappij. Hoe? Met communicatie :  voilà de missie van Communicatie-expert

Communicatie-expert geeft het boek Schoolveteraan en Ebook in eigen beheer uit. April 2024 verschijnt de Engelse versie van Schoolveteraan.

Communicatie-expert staat voor kwaliteit , doelgericht en efficiënt werken waarmee er ruimte overblijft om van het leven te genieten. Leef nu en geniet, u bent langer oud dan jong, haha.  Hodt u van humor en heeft u er vertrouwen in dat communicatie het positieve verschil maakt?  Laat het mij via Contact weten.

all3, groen beheer almere en exclusief verkooppunt van boek Schoolveteraan.
Groove Graphics is een zaken relatie van Communicatie-expert.
Dunnebier is de boekendrukker van  het boek Schoolveteraan, Survival van niet Passend Onderwijs.
Communicatie-expert heeft diverse marketing en communicatie diploma'svan het NIMA. Nima is het Nederlandse Instituut  voor Marketing.
Identity Carwrap is een vakkundige relatie van Communicatie-expert op het gebied van alle soorten reclamedragers en carwrapping.
De start-up Kanzrijk draagt bij een het positieve verschil met communicatie. Het is onderdeel van de missie van Communicatie-expert. Communicatie maakt het positieve verschil.