Communicatie-expert

Communicatie-expert wordt boekenuitgever

Communicatie-expert zet een nieuwe stap en wordt ook uitgever.
Zij doet dit met het Nederlandse boek Schoolveteraan. Het boek is gebaseerd op het waargebeurde gezinsverhaal van Communicatie-expert zelf over het recht op onderwijs voor hun chronisch zieke kind.

Het boek Schoolveteraan heeft inmiddels diverse redactionele mijlpalen behaald, zoals in het Onderwijsblad en in de Nieuwsster.

Boek Schoolveteraan keiharde realiteit van landelijk (onderwijs)beleid Door: Linda Blok REGIO Als kind ziek zijn en met lege handen komen te staan na het slagen voor je examen. Ondanks je ziekte gedwongen naar school moeten onder dreiging van uithuisplaatsing, omdat fysieke slaafse aanwezigheid op school boven het welzijn van hun kind wordt geplaatst. Het overkwam een Almeers gezin. Diana Stroeven, moeder en communicatie-expert, beschrijft het waargebeurde verhaal van hun jarenlange Survival met Onderwijs in het boek ‘Schoolveteraan’ en geeft het boek nu in eigen beheer uit. ‘Schoolveteraan, Survival van niet Passend Onderwijs’ is het resultaat én de keiharde realiteit van de uitvoering van landelijk (onderwijs)beleid. In ‘Schoolveteraan’ geeft Diana een aangrijpend inkijkje in het aangedane onrecht; komt school doodleuk gemaakte afspraken met hun kind niet na en is het Jeugdzorg die ongezonde druk uitoefent op het zieke kind en het hele gezin. Het boek geeft een boodschap af tot zelfreflectie aan het onderwijsveld en ketenpartners en laat zien welke gevolgen keuzes teweegbrengen. Positiviteit als uitgangspunt Ondanks de ‘schoolslavernij’ en ongezonde druk vanuit de schoolketen houdt het gezin vast aan de eigen koers van positiviteit. Zo drukt Schoolveteraan ouders op het hart vaker nee te zeggen totdat er wel een win-win situatie voor het welzijn van hun kind is bereikt. “Het begint met wederzijds respect, acceptatie en communicatie. Dat is ook de boodschap die ik met ons boek wil afgeven”, aldus Diana Stroeven. In het dagelijks leven is zij eigenaar van communicatiebureau Communicatie-expert. “Want zeg nu zelf. Hoe vaak heeft u als ouder een uitnodiging van school ontvangen met de blije boodschap dat het zo goed met uw kind op school gaat…? Communicatie maakt het positieve verschil!” Meer informatie over Schoolveteraan en het boek is te vinden op https://schoolveteraan.nl/; bestellen kan via het exclusieve verkooppunt: https://all3.nl/boek .
Boek Schoolveteraan in Onderwijsblad van januari 2023.

Nieuw logo voor communicatie-expert

Met trots introduceert Communicatie-expert haar nieuwe logo. Dit is 'm geworden.

Communicatie-expert vindt dat je met communicatie het positieve verschil maakt. NIMA marketing en communicatie specialist Diana Stroeven wil daarmee een positieve bijdrage leveren aan Nederland.


Logo ontwerp Erik Roukens, tevens ontwerper cover boek Schoolveteraan.

Boek Schoolveteraan waarvan Communicatie-expert de uitgever is. Het boek Schoolveteraan vertelt het waargebeurde verhaal over een Nederlands gezin en hun strijd om Passend Onderwijs voor hun chronisch zieke kind. . Met het boek Schoolveteraan wil het gezin een boodschap tot zelfreflectie afgeven aan het Onderwijsveld en laten zien welke gevolgen keuzes teweegbrengen. En vooral om vaker nee te zeggen totdat er wel een win-win voor het welzijn van hun kind is bereikt. Een andere positieve mindset. Dat begint met wederzijds respect, acceptatie en communicatie, de NIMA marketing en communicatie expertise van de auteur Diana Stroeven, tevens de moeder van Schoolveteraan. Communicatie maakt het positieve verschil.

Naar de nieuwste positieve communicatie blog.. Zoals op cursus voor rendement op geld bij onze fiscus, democratisch besluiten tot een belastingvrij Nederland en de lachende vader ...

Communicatie maakt het positieve verschil

NIMA marketing en communicatie specialist Communicatie-expert heeft als visie dat u met communicatie het positieve verschil maakt. Focus en positieve mindset maakt win-win.

Een frisse blik op waar u nu staat en wat uw doel is. Voor de één is dit succes, voor de ander het creëren van een bepaald imago, een meer idyllisch gedachte goed (non-profit) of efficiënter communiceren met de 'klant', 'burger', een 'cliënt' of 'de doelgroep'.

Communicatie maakt het positieve verschil.
Communicatie maakt het positieve verschil.
Strategische communicatie met een positieve mindset

Strategische communicatie advies voor stap naar positieve mindset

Win -win communicatie consultancy op maat


Focus op win-win communicatie met advies consultancy op maat

Win -win communicatie consultancy op maat

Marketing en communicatie analyse. Interne communicatie en zelfreflectie. Durft u het aan ?

Communicatie = kwaliteit

Communicatie met en binnen uw team. Met de klant, betrokkenen in en uit het bedrijfsproces zoals keten/partners. Met elkaar als bepalende succesfactor. Bijdragen aan kwaliteit met communcatie, just do it .

Zo simpel kan het zijn !

Kwaliteit eindproduct door communicatie
Samenwerking keten is koopkracht eindklant
Versterken positie met communicatie
Resultaat = positiviteit = energie

Communicatie-expert

Inspireert, creëert, investeert en onderneemt.

Uitgever boek Schoolveteraan

Deze website maakt gebruik van functionele cookies.
Privacy Statement en AVG.

Communicatie Blog

Communicatie blog over mindset, win-win en positieve communicatie

Communicatie, liefst met een positieve insteek. Communictaie-expert schrijft met regelmaat een Communicatie blog over actuele en maatschappelijke onderwerpen.

Copyright, IP and IE rights | Communicatie-expert