Missie en visie van Communicatie-expert

Missie en visie van Communicatie-expert : Communicatie maakt het positieve verschil


Mijn naam is Diana Stroeven , oprichter van Communicatie-expert.

Communicatie-expert helpt mensen om met communicatie een positieve bijdrage te leveren. Gewoon Nederland - en daarmee de wereld - een stukje mooier maken. Hoe ? Positieve impact maken met communicatie en marketing kwaliteiten en persoonlijke visie.Diana Stroeven is NIMA Communicatie en marketing specialist. Oprichter van communicatie-expert

Visie in een communicatie blog

Communicatie expert schrijft een communicatie blog over actuele onderwerpen met als uitgangspunt positiviteit en win-win. Commnicatie maakt het positieve verschil.

Hoe maakt u het positieve verschil ?


Ontstaan missie van Communicatie-expert

Vanwege een chronisch ziek kind belandde mijn gezin in het Nederlandse niet Passend Onderwijs. Vol verbazing heb ik met mijn NIMA marketing en communicatie expertise ervaren hoe angst en/of verantwoordelijkheidsgevoel richting leerplicht en onderwijsinspectie, zwaarder woog dan het welzijn van mijn kind, ja zelfs het hele gezin. Tel daarbij op de 'wij maken ons zorgen' mindset en de woorden 'niet' en 'moet' die vanuit het onderwijsveld prevaleren en je spreekt elkaars taal niet. Het maakte van mijn kind een Schoolveteraan. Hij werd alles behalve geholpen. Onacceptabel.

Aanleiding voor deze ouder - die zich moeder van een Schoolveteraan beschouwt - het boek Schoolveteraan te schrijven. Het maakte deze moeder 'ineens' auteur .

Via Twitter vraagt Communicatie-expert aandacht voor de consequenties voor kinderen in het passend onderwijs. Hier liggen kansen om dit simpel en effectief positief om te buigen naar wel win-win voor de maatschappij. Hoe? Met communicatie : voilà de missie van Communicatie-expert

Communicatie-expert geeft het boek Schoolveteraan in eigen beheer uit.

Het boek Schoolveteraan heeft bijgedragen aan de missie en visie van Communicatie-expert. Communicatie maakt het positieve verschil !


Visie van Communicatie-expert : vertrouwen

Communicatie-expert is van mening dat de basis begint bij vertrouwen. Wij leerde ons kind vertrouwen. Vertrouwen in elkaar en vertrouwen in een positieve en mooie toekomst. Onze fundering.

Marketing en communicatie vakgebieden, advies, consultancy of maatwerk masterclass Communicatie en ICT bedrijfsproces. Kwaliteit van communicatie in de zorg. Communicatie en kwaliteit. Interne communicatie. Kansrijke ideeën en marketing concepten. Onderwijs en jeugdzorg | Boek Schoolveteraan. Rendement op geld. Wél belasting betalen, maak er win-win van. Leesplezier en  communicatie blog  linken. Haagse geldvissers blog. Bestuurscultuur blog. Spaarfabeltjes blog. Hoera, kwalitatieve inzichten blog. Jeugdzorg ziet kansen. Post GBLT. Vaderdag en diversiteit. Corona humor. Goed nieuws in de zorg blog.  Ontzorgen burger communicatie blog. Werkethiek Nederland. Voordelen schatkist. Sint blog. Aflossingsblij blog. Mijlpaal boek Schoolveteraan. Win-win inwoners limiet. Positief resultaat. Gamechanger levensvreugde. Geluk en welzijn als verdienmodel. Gunfactor. Crisis op onze menukaart blog. Promotie tot bovendaan. Geweldig faciliteren. Recht op burgerliefde. Goed overheidschap blog. Thuisleerlingbudget. Schoolveteraan Podcast. Complimenten formulier blog.

Communicatie-expert staat voor kwaliteit , werkt doelgericht en efficiënt, waardoor er ruimte is om van het leven te genieten. Leven vieren. Je bent langer oud dan jong, haha. Oké, ook een vleugje humor.

Heeft u er vertrouwen in ? Contact

Groove Graphics is een zaken relatie van Communicatie-expert.


Positieve bijdrage aan vriendelijker en leuker Nederland

Gedag zeggen. Fijne dag wensen. Het kost niets. Het is simpel en gratis, en daar zijn wij Al als kind vond Diana Stroeven dat de wereld wel een stukje leuker zou kunnen. Nima marketing en communicatie specialist Diana Stroeven als kind geschilderd  door haar zeer creatieve en liefdevolle moeder. Nederlanders nu eenmaal dol op. Jaren gelegen in Almere mee begonnen en je hoort het nu overal steeds vaker. Hoe leuk is dat ? En ja, er zijn uitzonderingen. Gewoon omdat je iemand echt .... vindt. Niets is menselijker, niemand is perfect.